Saturday, March 3, 2007

RODRIGO NEHME: Ador brunetele cu ochi negri



Unul dintre cei mai seducatori adolescenti este interpretul lui Nico Huber, care se afla la debutul sau actoricesc

foto: Televisa

Ce a insemnat pentru tine rolul din “Rebelde”?

”Rebelde” nu a insemnat doar primul mare pas al carierei mele, ci si o multime de momente si experiente care mi-au imbogatit viata profesionala si personala.

Te-ai identificat vreodata cu personajul tau din telenovela?

Poate atunci cand amandoi eram indragostiti si hotarati sa ne atingem scopul.

Fetelor li se pare ca esti foarte senzual!

Ha-ha-ha. Nu stiu ce sa zic. Ar trebui sa le intrebati pe ele.

Dar tu ce parere ai despre acest lucru?

Fetelor le datorez prezenta mea aici si lucrez pentru ele.

Ce te tulbura?

Privirea unei fete care imi place mult.

Ce ti s-a parut cel mai magulitor pana acum?

Mi s-au spus atatea...

Ce gen de fata iti place?

Ador brunetele cu ochi negri.

Ce planuri de viitor ai dupa ce termini filmarile la ”Rebelde”?

Conduc un program de televiziune care se numeste ”Chkt’esto” si care este produs de fiul lui Ernesto Alonso, Juan Diego. Mi-ar placea sa mai joc in filme. Dar, in primul rand, trebuie sa ma pregatesc mult ca sa ajung acolo.

Ce alte lucruri ti-ar placea sa mai incerci?

Filme, filme, filme.



Carte de vizita:

Nume complet: Rodrigo Vazquez Nehme

Locul nasterii: Mexic

Varsta: 24 ani

Porecla: Chaff

|naltime: 1,88 m

Parinti: Jorge Vazquez Fernandez Leal si Monica Nehme El Azar

Curiozitati: provine dintr-un tata mexican si o mama libaneza; a copilarit in Guadalajara si, apoi, s-a mutat cu familia in San Diego, unde a facut liceul, dar s-a intors in Mexic pentru a-si incepe cariera; a fost prezentatorul unei emisiuni culinare;

Iubite celebre: prezentatoarea de televiziune Claudia Lizaldi, actrita Carolina Ramírez (“Visuri fara pret”)

Studii: American School Foundation of Guadalajara; {coala de arte culinare; Centro de Educacion Artística de Televisa

Debut: ca manechin, in reclame televizate, la 16 ani

Personaj celebru: Nico Huber in Rebelde





”Altruismul imi da o senzatie de satisfactie. De aceea am participat la donatiile organizate de televiziune si am citit povesti copiilor din spitale.”

DERRICK JAMES: Sunt foarte diferit de Santos



Santos are ochii creionati, unghiile date cu oja neagra, un tatuaj indraznet, asculta rock si fura inimile fetelor. Dar nu seamana deloc cu interpretul sau!

Cum ti-ai dori sa se termine povestea personajului tau?

Exista atatea lucruri pe care le-as fi facut in aceasta poveste. Nu stiu cum se va termina traseul personajului meu. Mi-ar placea sa se termine cand eu ma indragostesc de cineva. Personajul meu nu se mai indragostise inainte. Este prima data cand simte ceva. Evident, Santos se simte ciudat si diferit, dar foarte bine in general. Nu stiu de cine sa va indragosti.

Semeni in vreun aspect cu Santos?

Sunt foarte diferit, in viata reala, de personajul meu. Cand interpretezi un personaj, inveti lucruri noi, care te ajuta sa vezi viata altfel. Santos este foarte rebel. Eu sunt linistit, foarte tandru cu persoanele pe care le iubesc si foarte pasional.

Intr-un singur aspect seman cu Santos. Inainte, nu spuneam ceea ce simteam si nici nu dadeam de banuit. Acest lucru i s-a intamplat si personajului meu. Acum spun ceea ce simt pentru ca, daca ma izolez si nu spun ce am pe suflet, pot avea si mai multe probleme. Incerc sa evit confictele, desi inainte eram mai rebel, mai nebun si faceam totul pe dos. Acum m-am schimbat mult, sunt mult mai concentrat asupra a ce-mi doresc sa ajung. Profit de aceasta oportunitate si nu o voi lasa sa treaca pentru nimic.

Cand te-ai hotarat sa devii actor?

Actoria m-a fascinat de mic. Intotdeauna am avut microbul in mine. Am aparut in numeroase reclame la Miami si acolo am inceput sa devin faimos. Apoi mi-am dat seama ca imi place mult si s-a ivit oportunitatea de a participa la un casting pentru Centro de Vocacion Artistica la Televisa, pentru scoala de actorie. Dupa doua luni, m-au chemat si mi-au spus ca am fost acceptat. Cand m-am dus in Mexic ca sa studiez actoria, nici nu mi-am inchipuit ca mi se va oferi aceasta oportunitate de a juca in Rebelde atat de repede. A fost cea mai buna veste pe care o puteam primi.

Cum te-ai simtit sa fii singurul portorican din distributia telenovelei Rebelde?

Ma simt foarte norocos, recunoscator si multumit. Cand am ajuns acolo, eram un pic preocupat despre cum ma va accepta lumea. Evident ca sunt din alta tara, dar a fost o primire foarte pozitiva si le sunt recunoscator tuturor pentru sprijin.

Ti-e dor de Puerto Rico?

Da, mi-e foarte dor. Nu am mai fost acolo de un an. Puerto Rico este tara mea natala si mi-a fost foarte greu s-o parasesc. Imi place clima, lumea, mancarea, cultura, plajele. Mirosul tarii mele este diferit, unic. S-a facut un an de cand n-am mai fost acolo. De fapt, in scenele triste, in care trebuie sa plang, ma gandesc la familia mea. Ma gandesc ca mi-e dor de mama mea, de fratele meu, de catelusa mea. Mi-e greu sa stau departe de ei pentru ca noi, portoricanii, suntem foarte uniti.

In plus, am un frate geaman care se numeste Darryl. Nu seamana cu mine deloc, dar imi e foarte dor de el. Vorbesc zilnic cu el si cu sora mea.

Vei juca si in filmul Rebelde?

Da, voi aparea si in film. Exista multe speculatii, cum ca s-ar face si un serial de comedie cu personajele din Rebelde, dar inca nu se stie nimic sigur.

Santos va aparea si in serialul de comedie Rebelde?

Inca nu a iesit, dar se lucreaza la caricatura. Avem multe proiecte in lucru. Am facut si o sedinta foto pentru revista si inca nu s-a publicat.

Este adevarat ca va lua nastere o noua formatie de muzica in Rebelde cu alti membri?

Nu. Eu am intrat abia in a doua parte si formatia RBD luase nastere cu un an in urma. Din acest motiv, au facut o noua formatie care se numeste C3Q si in care canta trei fete si nici un baiat. Nu cred ca va mai exista alta formatie, in afara de acestea doua, in telenovela.

Ai mai facut ceva in domeniul modelling-ului?

Deocamdata ma concentrez asupra actoriei si nu mai am timp pentru modelling. Evident ca, daca mi se ofera sansa de a face ceva in modelling si as avea timp, as face-o cu placere. Dar in acest moment ma concentrez asupra telenovelei si actoria conteaza cel mai mult pentru mine si nu voi lasa pe nimeni sa-mi ia aceasta bucurie.

Ai vreun mesaj pentru fanii tai?

Ii iubesc mult, mult, mult. Sper sa se uite in continuare la telenovela si le promit ca voi fi mereu aproape de ei ca sa-i distrez. Si inca ceva: nu lasati nimic si pe nimeni sa va opreasca de la a va implini visele si, daca simtiti ca vreti sa faceti ceva, faceti-l! La urma urmelor este viata voastra.





"IN SCENELE TRISTE, IN CARE TREBUIE SA PLANG, MA GANDESC LA FAMILIA MEA."



Carte de vizita

Nume si prenume: Derrick James Colon

Data nasterii: 1983

Locul nasterii: Puerto Rico

Ocupatie: fotomodel, actor

Iubite celebre: Anahi, actrita/fotomodelul Elizabeth Kelly

Cantareti preferati: Don Omar, Luis Fonsi

Muzica preferata: romantica, clasica, pop, rock-ul latino

Studii: Centro de Educacion Artistica de Televisa



Derreck si Anahi



"Cu Anahi am trait o poveste frumoasa, dar a trecut, acum este istorie. A fost un moment deosebit al vietii mele si o respect enorm. Am invatat mult de la ea, o admir foarte mult ca persoana si o stimez. Este o profesionista in tot ce face si de la inceput ne-am potrivit in modul de a gandi si de a actiona. O simpatizez in continuare si acest lucru nu va disparea. Este bine ca, atunci cand se termina o relatie intre doua persoane, sa ramana prietenia. "

Jack Duarte - "In liceu eram ciudatul clasei"



Nu a fost un adolescent obisnuit. ii placea sa-si uimeasca profesorii cu teorii matematice absurde, in loc sa iasa cu prietenii in oras, s-a destainuit interpretul lui Tomás revistei „Telenovela“
Bine ai venit in Spania! Cat timp petreci aici?
Am ajuns pe 18 noiembrie si stau pana pe 17 decembrie.

Care este motivul vizitei tale?
Inainte de toate, am venit ca sa testez piata televiziunii. Mi-ar placea sa-mi gasesc de lucru ca prezentator al unei emisiuni muzicale, ca DJ sau ca actor intr-un serial. Mi-as mai dori sa ajung la Sevilla pentru a invata flamenco, dar voi vedea cum imi merge.

Ce ti-a atras atentia din tot ce ai vazut pana acum?
In primul rand, femeile, care sunt foarte frumoase. Si mi se pare ciudat ca noaptea e mai multa lume pe strada decat in baruri. Ah! Si sunt fascinat de operele de arta pe care le vad in toate orasele de aici.

Ai observat diferente intre spiritul mexican si cel spaniol?
In multe aspecte. Cel mai mult m-a socat faptul ca lumea este mai rezervata si este mai greu sa le castigi increderea. In tara mea, lumea se poarta de parca te-ar cunoaste de o viata, desi uneori se pot insela.

Ai iesit din Madrid?
Am fost numai in imprejurimi, mai concret, la El Escorial, unde locuieste familia mea.

Tu insuti ai zis ca, inainte de a fi actor, ai fost muzician
Da, de fapt, cand m-au chemat sa lucrez la Rebelde, eram de cinci ani membru al formatiei M5. M-am prezentat la casting alaturi de toti membrii formatiei, dar, la final, am ramas numai eu.

Mai canti cu ei?
Nu, un timp am combinat ambele ocupatii, dar fiecare dintre noi a avut si alte planuri si formatia s-a destramat pana la urma.

Ce te atrage mai mult in aceste momente, muzica sau actoria?
Interpretarea imi place mult, dar nu se compara cu emotia pe care o simt cand cant pe scena.

Canti la vreun instrument?
Dau lectii de chitara si studiez pianul de un an.

Intotdeauna ti-ai dorit sa faci parte din mediul artistic?
Nu, desi, in familia mea sunt multi actori. Adevarul este ca, in copilarie, imi doream sa devin inginer.

Ai invatat vreodata la un colegiu asemanator cu cel din „Rebelde“?
Am studiat la un liceu particular, dar atmosfera nu era asa de elitista ca cea din Elite Way. Pentru mine a fost un adevarat cadou, pentru ca efortul parintilor mei de a-mi plati scoala a fost mare.

Si ce fel de student erai?
Eram fascinat de matematica, dar nu ma omoram cu invatatul. Eram ciudatul clasei. Cand ajungeam acasa, in loc sa arunc cartile, stateam ore intregi sa inventez teorii matematice absurde. Luam note bune fara sa invat prea mult si profesorilor nu prea le convenea asta.

Esti la fel de capricios ca Tomás, personajul tau din telenovela?
Sa spunem ca sunt insistent atunci cand vreau sa obtin ceva. Nu ma opresc pana nu obtin ceea ce vreau. Desigur, imi cunosc limitele si, de asemenea, am inceput sa invat sa am grija de bani.

Pe ce iti cheltuiesti banii?
Cheltuiesc mai ales in discoteci. Intru intr-un magazin si sunt capabil sa cheltuiesc si 300 de euro odata.

Ce fel de muzica iti place?
Preferata mea este muzica alternativa, dar ascult si flamenco, clasica, heavy. In ultimul timp, m-am apropiat de jazz, un stil despre care nu stiam prea multe.

Ce preferinte ai la capitolul fete?
Imi plac fetele dragute, sincere si carora le place sa invete lucruri noi.

Te asteapta cineva in Mexic?
Nu, sunt singur. Nu am nici un angajament momentan.

Un colegiu cu...personalitate


Mia Colucci (Anahi)

Este unica fiica a unui om de afaceri din lumea modei internationale. Mama ei a murit cand Mía era mica. Acum, este cea mai populara fata din liceu si toata lumea vrea sa se imprieteneasca cu ea pentru a-si asigura un loc privilegiat in liceu. Este frumoasa, simpatica, rafinata, dar snoaba, manipulatoare si capricioasa. Traieste in globul de cristal construit de tatal ei, dar prietenia legata in colegiu, prima dragoste si descoperirea unui secret de familie o vor scoate de acolo pentru totdeauna.

Roberta Pardo (Dulce Maria)

Este fiica unei faimoase soliste de muzica grupera si a unui producator pe care nu a apucat sa-l cunoasca prea bine. Este directa, sigura pe ea, provocatoare, puternica, se crede mai matura decat celelalte fete de varsta ei si are nevoie sa fie tot timpul in centrul atentiei. Uraste regulile si se afla in permanenta competitie cu mama ei, desi ar trebui sa lupte mai degraba ca sa nu semene cu ea.

Miguel Arango (Alfonso Herrera)
Este un baiat puternic, rebel, sincer, impulsiv si curajos. Marcat de sinuciderea tatalui sau, Miguel vine in Mexic cautand razbunarea. Il invinuieste pe tatal Miei, colega sa, de ruina familiei lui si este hotarat sa-l distruga, desi ea este prima lui dragoste. Va fi nevoit sa aleaga intre ceea ce-i dicteaza mintea si ceea ce-i spune inima.

Diego Bustamante (Christopher Uckermann)
Este carismatic si inteligent. Stie ca va trebui sa se dedice unei cariere in politica, la fel ca tatal sau. Este sociabil, haios, macho, exclusivist, orgolios si arogant. Este un muzician talentat, dar muzica este doar un hobby pentru el. Isi doreste sa detina puterea, dar considera ca sentimentele reprezinta o slabiciune.

Karla Cossio (Pilar Gandia)


Are de suportat stigmatul de a fi fata directorului, motiv pentru care toti o resping. Stie tot ce se intampla in colegiu si tine evidenta intr-un carnetel. Se foloseste de frumusetea si de aparenta ei ingenuitate pentru a obtine ce-si doreste. Este calculata, ambitioasa, isteata si manipulatoare. Are rezultate bune la scoala si este pasionata de fotografie, filme, animale si fenomene supranaturale.

Vico Paz (Angelique Boyer)
Parintii ei sunt despartiti si ea se afla in conflict cu mama ei. Este atragatoare, feminina, exhibitionista si sexy. Pentru a-si atinge scopurile, ii place sa seduca barbatii, pe care ii considera niste simple trofee. Ii trece pe toti intr-un carnetel si este hotarata sa ajunga la 300. A invatat mult pentru a intra la acest colegiu exclusivist si a scapa de acasa. Visul ei cel mai mare este sa gaseasca un barbat care sa-i dea ”tot ce merita”. Este jenata pentru ca nu provine dintr-o familie bogata si incearca sa compenseze acest lucru prin favoruri sexuale.

Jose Lujan (Zoraida Gomez)
Cand a nascut-o, mama sa avea varsta ei de acum si a fost nevoita s-o abandoneze, astfel incat fetita a crescut intr-un orfelinat. Pana la patru ani, mama ei o mai vizita, din cand in cand, dar de atunci nu a mai venit si Jose Lujan nu stie ce s-a intamplat cu ea, dar o uraste prea mult ca sa recunoasca acest lucru. A ajuns la colegiu cu o bursa sportiva. Practica Tae-Kwan-Do si viseaza sa participe la olimpiade. Are grija si de copiii din orfelinat si, in ciuda duritatii sale aparente, se intelege bine cu ei. Mai tarziu, va afla ca nu a intrat in colegiu datorita meritelor sale, ci multumita unui barbat misterios care-i plateste studiile. Va face tot posibilul sa-i afle adresa de email si va capata o obsesie pentru el.

Lupita Fernandez (Mayte Perroni)
Ea s-a reintalnit dupa multi ani cu tatal ei, Joel, care, dupa ce a divortat de mama sa, s-a recasatorit cu Viridiana si acum locuieste cu aceasta si cu fiica ei, Lola. Lupita este foarte emotionata cand isi cunoaste noua familie, dar descopera ca sora ei Lola este o tanara rebela si ostila si incearca sa faca tot posibilul s-o schimbe. Incepe sa invete cu entuziasm si sa-si verifice atent comportamentul, pentru a nu-si influenta negativ sora.

Celina Ferrer (Estefania Villareal)
Complexata de faptul ca este supraponderala, intr-o familie in care toata lumea este zvelta si atragatoare, prefera sa ramana in colegiu si sa nu mai mearga acasa in weekend. Este usor influentabila si supusa, crede in magie si viseaza la iubire, dar nu considera ca o merita. Ii place mult sa danseze, dar se teme sa nu fie ridicola. Are tendinta de a fi pesimista.

Tomas Goycolea (Jack Duarte)
Este unul dintre elevii bogati si provine dintr-o familie cu traditie, avand trei frati mai mari. Este superficial si glumet, iar singura lui preocupare este sa se distreze cat mai bine. Se plictiseste repede, ii place sa faca pariuri, se indragosteste frecvent si nu accepta sa sufere pentru nimic. Este un seducator innascut, nu are inhibitii, este mereu agitat, nu prea stie cand sa se opreasca, dar nu-si face griji, pentru ca are destui bani ca sa iasa din orice incurcatura. Este prieten cu Diego.

Giovanni Mendez (Christian Chavez)
Provine dintr-o familie de parveniti, fiind preocupat sa stabileasca relatii care sa-l ajute sa avanseze pe scara sociala. Este mincinos, egoist, neincrezator, sociabil si dezinvolt. Foarte atent la propria-i imagine, este tentat sa ii intimideze pe cei pe care-i admira. Scopul sau este sa se casatoreasca cu o fata dintr-o familie buna.

Teo Ruiz Palacios (Eddy Vilard)
Este tocilarul clasei si s-a obisnuit sa fie tinta tuturor glumelor. Nici aspectul fizic nu-l ajuta, are parul lung si o pereche de ochelari enormi, insa este un elev bun, responsabil si se refugiaza in studiu ca sa scape de realitatea din jur. Solitar din fire, este un observator foarte bun si ii place sa treaca neobservat.
Desi provine dintro familie bogata, rudele sale il ignora si de-aceea prefera sa stea intr-un hotel la sfarsit de saptamana, in loc sa mearga acasa.
Nu se indragosteste de nimeni pentru ca inca se crede vinovat de moartea accidentala a fratelui sau.

Nico Huber (Rodrigo Nehme)
Unicul fiu al unei familii de evrei de clasa medie, este un baiat bun, inteligent, are putini amici, este loial si modest. Ecologist convins, inclina catre pesimism, este pacifist si putin obsesiv. Vrea sa se invete bine pentru a-si ajuta tatal sa puna pe picioare afacerea familiei.

Franco Colucci (Juan Ferrara)
Este mostenitorul unui imperiu al modei internationale pe care familia sa il detine de doua generatii. El se ocupa de materia prima si vanzarile din Mexic.
A crescut in Italia si a venit in Mexic cand era tanar. Aici a cunoscut-o pe Natalia, care se ocupa de imaginea unor cantareti si formatii rock, si s-au casatorit.
Este tatal tinerei Mia, pe care o adora, dar pentru care nu are timp, si o duce la acest colegiu cu internat pentru a o tine departe de lumea in care traieste.
Sotia sa il paraseste si, dupa aceasta lovitura, Franco se va schimba mult.

Leon Bustamante (Enrique Rocha)
Este tatal lui Diego si un important om politic. Este rigid, exigent, strict, corupt, agresiv in limbaj, obsedat de cariera sa si preocupat ca fiul sau sa-i urmeze pasii. Il respinge pe Diego pentru ca nu l-a putut modela ca pe ceilalti doi baieti mai mari, Matias si Maximo, care studiaza in strainatate, si nu este de acord cu nimic din ce face acesta, considerandu-l insuficient de inteligent pentru a ajunge cineva in viata.

Alma Rey (Ninel Conde)
Mama Robertei este o faimoasa cantareata de muzica grupera si un adevarat sex simbol. Nu stie sa se descurce in rolul de mama, dar isi iubeste mult fiica. Este muncitoare, independenta, inteligenta, sigura pe ea, dar egoista si solitara. Ghinionul sau in dragoste a determinat-o sa urasca toti barbatii.

Enrique Madariaga (Patricio Borghetti)
Este scriitor, profesor de filozofie si etica. A studiat si el in acest colegiu, unde a intrat cu o bursa, si este hotarat sa desfiinteze logia. Este inteligent si are simtul eticii, pe care il transmite si elevilor sai. Metodele sale pedagogice sunt diferite de ale celorlalti profesori, ceea ce-i creaza multe probleme.
Profesor stimat si apreciat, el ascunde o mare dezamagire in suflet: femeia iubita s-a simtit abandonata de el si l-a parasit, luand cu ea copilul lor mic. De atunci, este trist si singuratic, dar nu banuieste ca in acest colegiu isi va regasi fericirea.

Leonardo Blanco Goycolea (Eleazar Gomez)
Este varul lui Tomas si un provincial de clasa medie, care a ajuns la Elite Way cu o bursa sportiva. Are un talent special pentru sport, dar este indisciplinat la antrenamente. Desi nu ii place sa invete, este sociabil si popular in colegiu, devenind preferatul Robertei. Visul sau este sa locuiasca in Mexico si, cand este acceptat de acest colegiu, se simte foarte fericit.
Este in relatii bune cu varul sau Tomas si incearca sa-l integreze in grupul sau. Se intelege bine cu Teo si Miguel, iar Roberta il va ajuta sa treaca peste o deceptie amoroasa.

Rocco Bezaury (Diego Gonzalez)
Provine dintr-o familie bogata, e pasionat de arta si film, dar devine antipatic cand incepe sa se creada mai important decat cei din jur. Nu da nici o importanta scolii, pentru ca nu considera ca-i foloseste. Crede ca este prea talentat pentru scoala, unde nu este apreciat la adevarata sa valoare.

Bianca Delight (Alisson Lozano)
Parintii ei au divortat, ea fiind unica lor fiica. A fost mult prea protejata si controlata de mama sa, motiv pentru care nu are prieteni, iar parintii ei o inscriu la Elite Way pentru a-i asigura o viata sociala. Este studioasa, educata si corecta, dar nesigura si vulnerabila.

Agustina (Georgiana Salgado)
Se indragosteste la nebunie de Giovanni, care o va face sa sufere prin infidelitatile sale. Ca sa o faca fericita, tatal Augustinei este dispus sa cumpere dragostea lui Giovanni.

Lola (Viviana Macouzet)
Este sora vitrega a Lupitei. Este mai mica cu doi ani decat cei din grupul surorii sale. Nu o preocupa ideea ca este oaia neagra a familiei, ca este data afara din toate scolile si ca este in conflict cu toti profesorii. Idolul ei este Roberta.
Desi abia a implinit 15 ani, are inca un corp de copil si este complexata de acest lucru. Este plina de energie, voluntara si are o personalitate puternica.
O uraste pe Lupita de cand o cunoaste si incearca sa-i faca viata imposibila, de ciuda ca toata lumea o admira pentru rezultatele bune la invatatura.

Sol de la Riva (Fuzz)
Este fiica unor parinti "de cariera": mama ei este om de stiinta, iar tatal - chirurg. Valorile intelectuale sunt foarte apreciate in familia ei, dar a crescut intr-un mediu rece, avand niste parinti distanti emotional. Nu se intelege bine cu ei pentru ca acestia incearca sa-i impuna o traiectorie in viata, desi ea vrea sa devina fotomodel. Face cursuri de modelling, mintindu-i ca studiaza limbi straine. Cand descopera acest lucru, ei o duc la Elite Way. Desi nu este foarte frumoasa, increderea in sine o face deosebit de seducatoare. Este orgolioasa, narcisista, inteligenta, dar are rezultate proaste la invatatura. Principala ei rivala este Mia, careia va incerca sa-i fure prietenele si mai ales pe Celina.

Friday, March 2, 2007

REBELDE-Ultimele saptamani de difuzare



ACASĂ difuzează în exclusivitate cea mai aşteptată telenovelă a anului, cea mai “rebelă” producţie a momentului: “Rebelde”. Această poveste plină de iubire, aventură, muzică şi dans ocupă locul I în topurile de audienţe în SUA şi în toate ţările din America Latină în care este difuzată.

Rebelde - 1 martie

* 20 feb 2007
Rebelde - 1 martie
* 12 feb 2007
Rebelde - serenadă
* 07 feb 2007
Otro rollo cu Rebelde - 11 februarie
* 05 feb 2007
Rebelde - 10 februarie
* 29 ian 2007
Rebelde - 2 februarie
* 29 ian 2007
Rebelde - 2 februarie
* 18 ian 2007
Rebelde - 27 ianuarie
* 16 ian 2007
Exclusiv www.acasatv.ro - RBD urează La Mulţi Ani postului Acasă TV
* 12 ian 2007
Rebelde - 17 ianuarie
* 19 dec 2006
Otro Rollo cu RBD - 25 decembrie
* 16 dec 2006
Rebelde - de sărbători
* 11 dec 2006
Rebelde - zilnic de la 18:30
* 05 dec 2006
Rebelde - 10 decembrie
* 16 nov 2006
Rebelde - 19 noiembrie
* 15 nov 2006
Rebelde - 19 noiembrie
* 13 nov 2006
Rebelde - ep.260
* 13 nov 2006
Rebelde - ep.240
* 13 nov 2006
Rebelde - ep.267
* 02 nov 2006
Rebelde - episodul 267 tease

“Rebelde” este cea mai de succes telenovelă a momentului, declanşând o adevărată isterie în rândul telespectatorilor de pretutindeni.

“Elite Way School” este un colegiu privat care se bucură de prestigiu internaţional şi unde au acces numai adolescenţii din înalta clasă socială. Această instituţie are şi un program special de burse pentru tinerii cu puţine resurse financiare; cu toate acestea, puţini din cei înscrişi reuşesc să absolvească colegiul.

Printre tinerii care învaţă la “Elite Way School” se numără Mía, Miguel, Diego şi Roberta care descoperă că au ceva în comun: pasiunea pentru muzică.

Roberta (Dulce María) este fiica unei faimoase cântăreţe, nu este adepta regulilor, iar faptul că a crescut în umbra mamei ei o face să se îndoiască de talentul muzical. Miguel (Alfonso Herrera) a venit din Monterrey cu o bursă de studii, iar adevăratul lui scop este de a se răzbuna pe bărbatul pe care îl învinovăţeşte de moartea tatălui său. Pentru Diego (Christopher Uckermann), fiul unui important politician, muzica nu reprezintă numic mai mult decât un hobby. A moştenit atitudinea arogantă a tatălui său, care nu este niciodată mulţumit de realizările lui Diego.

Mía (Anahí) este veselă, foarte populară între colegi, fiica unui important designer de modă. Este foarte supărată când va afla că tatăl ei s-a îndrăgostit de o femeie foarte vulgară, Alma Rey (Ninel Conde), mama Robertei.

Aceşti patru tineri şi toţi colegii lor vor trăi experienţe care le vor schimba modul de a gândi şi îi vor ajuta să realizeze care este drumul cel mai potrivit pentru viaţa fiecăruia. Tuturor le va face probleme profesorul Enrique Madariaga (Patricio Borghetti) care face parte dintr-o societate secretă, “La Logia”, al cărui scop este să păstreze pură imaginea clasei privilegiate.

Secretele de frumusete ale lui Angelique Boyer



Pune pe jar toti barbatii cu frumusetea ei uluitoare. Nu ati vrea sa-i cunoasteti secretele?

Cel mai bun secret de frumusete: "Ma demahiez in fiecare seara minutios si folosesc cea mai buna crema de fata. In timpul liber si cand practic sport, nu ma machiez deloc pentru ca pielea mea sa respire in voie."

Pentru o piele de portelan: "Beau multa apa si imi aplic singura, acasa, masti de fructe."

Gimnastica: "Petrec 2 ore pe zi la sala si alerg un kilometru pe zi indiferent de anotimp."

Dieta: "Nu mananc prajeli, grasimi, paine si dulciuri. Mananc portii mici asa ca pot sa-mi fac toate poftele fara sa ma ingras. Va spun un secret: sunt tare pofticioasa!"

Parul: "Il vopsesc rar si numai la radacini, il acopar cand stau la soare si imi fac masti speciale pentru parul meu. Imi plac la nebunie masajele capilare si l-am invatat pe iubitul meu sa mi le faca."

Thursday, March 1, 2007

BILBIOGRAFIE FUZZ (Sol de la Riva)


Date of birth
19 November 1985, Mexico City, Distrito Federal, Mexico

Sometimes Credited As
Fuzz / Marifer Malo

Filmography
Jump to filmography as: Actress
Actress:

* In Production
* 2000s
* 1990s

1. Hasta el viento tiene miedo (2007) (post-production) .... Jessica

2. Efectos secundarios (2006) .... Jossie
3. "Rebelde" .... Sol De La Riva (2 episodes, 2004-2006)
- Rebelde (2006) TV Episode (as Fuzz) .... Sol De La Riva
- Rebelde (2004) TV Episode (as Fuzz) .... Sol De La Riva
4. "Mujer, casos de la vida real" (5 episodes, 2006)
- El centro comercial: Decisión desesperada (2006) TV Episode (as Marifer Malo)
- El centro comercial: Extorsión (2006) TV Episode (as Marifer Malo)
- El centro comercial: Horas de angustia (2006) TV Episode (as Marifer Malo)
- El centro comercial: Sin salida (2006) TV Episode (as Marifer Malo)
- El centro comercial: Verdades al descubierto (2006) TV Episode (as Marifer Malo)
5. "Juego de la vida, El" (2001) TV Series .... Marisol Robles (unknown episodes)
6. "Casa en la playa, La" (2000) TV Series .... Tania

7. "Culpa, La" (1996) TV Series .... Lulú
8. "En carne propia" (1991) TV Series .... Estefanía

Additional Details
Genres:
Romance / Drama / Thriller / Crime

BILBIOGRAFIE Eleazar Gómez (Francisco Leonardo Blanco)


Date of birth
29 May 1986, Mexico

Trivia
Brother of actress Zoraida Gómez. more

Filmography
Jump to filmography as: Actor
Actor:

* 2000s
* 1990s

1. "Inocente de ti" (2004) TV Series .... Víctor
2. "Rebelde" .... Leonardo Francisco Blanco (1 episode, 2004-2005)
- Rebelde (2004) TV Episode .... Leonardo Francisco Blanco
3. "Mujer, casos de la vida real" (3 episodes, 1997-2003)
- Inocencia profanada (2003) TV Episode
- Hada de cabaret (2002) TV Episode
- Misión cumplida (1997) TV Episode
4. "Así son ellas" .... Arturo Calderón Corso (1 episode, 2002)
- Así son ellas (2002) TV Episode .... Arturo Calderón Corso
5. "Clase 406" (2002) TV Series .... Bryan Rios (unknown episodes)

6. "Cuento de Navidad" (1999) (mini) TV Series
7. "Mi pequeña traviesa" (1998) TV Series
8. "Azul" (1996) TV Series .... Lupito
9. "Luz Clarita" (1996) TV Series .... El Chanclas
10. "Al derecho y al derbez" (1 episode, 1995)
- Episode #4.1 (1995) TV Episode
11. Ultima batalla, La (1993) .... Mon
... aka The Last Battle (International: English title)
12. Se equivoco la cigueña (1993)

Additional Details
Genres:
Romance / Drama / Comedy / Crime

BILBIOGRAFIE Aitor Iturrioz (Esteban Nolasco)


Nome: Aitor Iturrioz
Altura: 1.88 m
Esposa: Karyme Lozano(atriz) (divorciado)
Filha: Angela

Filmografia

1. "Rebelde" (2004) Série de TV .... Esteban Nolasco
2. "Clase 406" (2002) Série de TV .... Max Brouer (2003)
3. "Velo de novia" (2003) Série de TV .... Marcos
4. "Tu historia de amor" (2003) Série de TV .... Marcos
5. Primer amor... tres años después (2001) (TV) .... Boris
6. "Primer amor... a mil por hora" (2000) Série de TV.... Boris
7. "Por tu amor" (1999) Série de TV .... Agustín Higueras Ledesma
8. "Mi pequeña traviesa" (1998) Série de TV.... Hugo
9. "Luz Clarita" (1996) Série de TV .... José Mariano
10. "Retrato de familia" (1995) Série de TV .... Octavio
11. "DKDA: Sueños de juventud" (1999) Série de TV.... Ele mesmo

Notáveis aparições

1. "Don Francisco presenta" interpretando "Ele mesmo" 22 Abril de 2004
2. "Mujer, casos de la vida real" no episódio: "Despues del miedo" (episódio # 20.49) 2003
3. "Mujer, casos de la vida real" no episódio: "Expediente cerrado" (episódio # 19.47) 2002
4. "Mujer, casos de la vida real" no episódio: "Amores cruzados" (episódio# 18.36) 2001
5. "Mujer, casos de la vida real" no episódio: "Tiempos de libertad" (episódio# 17.10) 2000
6. "Mujer, casos de la vida real" no episódio: "El Sueño posible" (episódio# 13.29) 1997
7. "Mujer, casos de la vida real" no episódio: "El Huesped" (episódio# 13.7) 1997
8. "Mujer, casos de la vida real" no episódio: "Las Opciones" (episódio # 12.10) 1996

BILBIOGRAFIE MANOLA DIEZ (Pepa)


Date of birth
28 June 1974, Monterrey, Nuevo León, México

Trivia
Is part of the ensemble cast of the Mexican gossip show, "Otro Rollo". more

Sometimes Credited As
Manola

Filmography
Jump to filmography as: Actress, Self
Actress:

* 2000s
* 1990s

1. "Rebelde" .... Pepa (2 episodes, 2004-2006)
- Rebelde (2006) TV Episode .... Pepa
- Rebelde (2004) TV Episode .... Pepa
2. "Mujer, casos de la vida real" (7 episodes, 2000-2003)
- Baño de mujeres (2003) TV Episode
- Recuerdos que atormentan (2003) TV Episode
- Naufragio (2002) TV Episode
- En sueños (2001) TV Episode
- Protegernos entre mujeres (2001) TV Episode
(2 more)
3. "Clase 406" (2002) TV Series .... Violeta (unknown episodes, 2002)
4. "Gran carnal 2, El" (2002) TV Series .... Dariah Spears
5. "Carita de ángel" .... Carmina (1 episode, 2001)
- Carita de ángel (2001) TV Episode .... Carmina
6. "Locura de amor" (2000) TV Series .... Melissa (unknown episodes)

7. "Infierno en el Paraíso" .... Azela (1 episode, 1999)
- Episode #1.45 (1999) TV Episode .... Azela
8. "Tres mujeres" (1999) TV Series .... Ximena
9. "Soñadoras" (1998) TV Series .... Victoria
10. "Preciosa" .... Ines (1 episode, 1998)
- Preciosa (1998) TV Episode .... Ines
11. "¿Qué nos pasa?" (1 episode, 1998)
- Episode #1.5 (1998) TV Episode
12. "Mi generación" (1997) TV Series

Self:

1. "Otro rollo con: Adal Ramones" .... Herself / ... (1 episode, 2003-2005)
... aka Otro rollo (Mexico: short title)
- Episode dated 9 August 2005 (2005) TV Episode .... Herself/Various
2. Otro rollo... Historia en diez (2005) (TV) .... Herself
3. "Hoy" .... Herself (1 episode, 2004)
- Episode dated 15 July 2004 (2004) TV Episode .... Herself
4. "VidaTv" .... Herself (1 episode, 2004)
- Episode dated 13 July 2004 (2004) TV Episode .... Herself
5. "Big Brother VIP 3" .... Herself (4 episodes, 2004)
- Episode dated 4 July 2004 (2004) TV Episode .... Herself
- Episode dated 30 June 2004 (2004) TV Episode .... Herself
- Episode dated 27 June 2004 (2004) TV Episode .... Herself
- Episode dated 4 June 2004 (2004) TV Episode .... Herself
6. "Big Brother VIP: México" (2002) TV Series .... Herself (11th Evicted 2004-1 / ... (unknown episodes)
... aka BB Vip (Mexico)
... aka BB Vip 2 (Mexico: second season title)

Additional Details
Genres:
Drama / Romance / Comedy / Crime

BILBIOGRAFIE María Fernanda García (Alicia Salazar)


ump to filmography as: Actress
Actress:

* 2000s
* 1990s
* 1980s

1. "Dos caras de Ana, Las" .... Cristina (1 episode, 2006)
- Las dos caras de Ana (2006) TV Episode .... Cristina
2. "Rebelde" .... Alicia / ... (2 episodes, 2004-2006)
- Rebelde (2006) TV Episode .... Alicia Salazar
- Rebelde (2004) TV Episode .... Alicia
3. Ver, oir y callar (2005)
4. "Mujer, casos de la vida real" (2 episodes, 2002-2005)
- Añoranza (2005) TV Episode
- La voluntad de Dios (2002) TV Episode (as Maria Fernanda)
5. Cero y van cuatro (2004) .... Laura ("Comida para Perros")
6. Espiritu deportivo (2004)
7. "Rubí" .... Valeria (2 episodes, 2004)
- Rubí (2004) TV Episode .... Valeria
- Rubí (2004) TV Episode .... Valeria
8. "Amarte es mi pecado" (2004) TV Series
... aka My Love, My Sin (International: English title)
9. "Clase 406" (2002) TV Series .... Marlén Rivera [de Niño Infante] (unknown episodes)
10. "Amigos X siempre" (2000) TV Series .... 6th grade Student (unknown episodes)
... aka Friends Forever (International: English title)

11. Fuera de la ley (1998)
... aka Outside the Law (International: English title)
... aka Reclusorio II
12. "¿Qué nos pasa?" (1 episode, 1998)
- Episode #1.9 (1998) TV Episode
13. Reclusorio (1997) .... Thelma
14. "Al norte del corazón" (1997) TV Series .... Beatriz
15. Ley de las mujeres, La (1995) .... Rossie
... aka The Law of the Women (International: English title: informal literal title)
16. Juego limpio (1995) .... Patricia
17. Bienvenido-Welcome (1995) .... Make-up artist
... aka Welcome
18. Fiscal de hierro 4, El (1995)
19. Cuatro a la fuga (1993)
20. Asesino del zodíaco, El (1993) .... Geminis
... aka An Instant to Die
... aka Instante para morir, Un
21. "Sueño de amor" (1993) TV Series
22. Death and the Compass (1992) .... Beautiful Woman
... aka Muerte y la brújula, La (Mexico)
23. Resucitaré para matarlos (1991) (V)
24. Casting (1991)
25. Camaleón, El (1990)

26. Violación (1989)

Additional Details
Genres:
Drama / Crime / Romance / Thriller

BIBLIOGRAFIE Pedro Weber 'Chatanuga (Peter)


Actor
Actor:

* In Production
* 2000s
* 1990s
* 1980s
* 1970s
* 1960s

1. One Long Night (2007) (post-production) .... Olas

2. "Rebelde" .... Pedro 'Peter' (2 episodes, 2004-2006)
- Rebelde (2006) TV Episode .... Pedro 'Peter'
- Rebelde (2004) TV Episode .... Pedro 'Peter'
3. "Hospital el paisa" .... Sr. Fierro (1 episode, 2004)
- Tú papá ya viene (2004) TV Episode .... Sr. Fierro
4. "Cómplices al rescate" (2002) TV Series .... Don Giusseppe Solasi (unknown episodes)
5. "Navidad sin fin" (2001) (mini) TV Series .... Lencho
6. "Aventuras en el tiempo" (2001) TV Series .... Don Manuel
7. "Locura de amor" (2000) TV Series .... Faustino Cisneros (unknown episodes)

8. "Privilegio de amar, El" (1998) TV Series .... Pedro Trujillo (unknown episodes)
9. Luces de la noche (1998)
10. "¿Qué nos pasa?" (2 episodes, 1998)
- Episode #1.12 (1998) TV Episode
- Episode #1.5 (1998) TV Episode
11. Mi gallo se echo un palenque (1997)
12. "Canción de amor" (1996) TV Series .... Elías
13. Hasta que los cuernos nos separen (1995)
14. Dos hermanos buena onda (1994)
15. "Agujetas de color de rosa" (1994) TV Series .... Nicolás Dávila
16. Soplón asesino, El (1994)
17. Loteria, La (1993)
18. Yo hice a Roque III (1993)
19. No jálen! que descobijan (1992) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
20. Corrupción encadenada (1992)
21. "Baila conmigo" (1992) TV Series (unknown episodes)
22. Paradas de don Roque, Las (1992)
23. De naco a millonario (1992)
24. Dos caras del diablo, Las (1992)
25. Hojalateros, Los (1991)
26. ¡Mátenme porque me muero! (1991) .... Rosendo
... aka Kill Me Because I Am Dying (International: English title: informal literal title)
27. Mujer de cabaret (1991) (as Pedro Weber)
28. "Alcanzar una estrella II" (1991) TV Series .... Ricardo
29. Caguamas ninjas, Las (1991) .... Caguamon
30. Ranger y el mojado, El (1991)
31. Semental, El (1990)
32. Dos judiciales en aprietos (1990)
33. Muerto al hoyo... y el vivo tambien (1990)
34. Tacos, tortas y enchiladas - La Rifa (1990)
35. Compadres a la Mexicana (1990) .... Don Alfonso Valverde
36. Chica del alacrán de oro, La (1990)
37. Fotógrafo de modelos (1990)
38. "Alcanzar una estrella" .... Ricardo (1 episode, 1990)
- Alcanzar una estrella (1990) TV Episode .... Ricardo
39. Me lleva el tren (1990) .... Camilo Ruiz
40. Día de los Albañiles IV, El (1990)

41. Guerreras del amor, Las (1989)
... aka Corneta de mi general, La (Mexico: subtitle)
42. Pájaro con suelas, El (1989)
43. Novias del lechero, Las (1989)
44. Rateros, Los (1989)
45. Macho en el reformatorio de señoritas, Un (1989)
46. Rey de las ficheras, El (1989)
47. Rey de los taxistas (1989)
48. Entre cornudos te veas (1989)
49. Macho en el hotel, Un (1989)
50. Cuerno de chivo (1989)
51. Vampiro teporocho, El (1989)
52. En un motel nadie duerme (1989)
53. Mi fantasma y yo (1988) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
54. Día de muertos (1988)
55. Pancho el Sancho (1988)
56. Gran relajo mexicano, El (1988) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
57. Piquete que va derecho (1988)
58. Maistros, Los (1988)
59. Pandilla de cadeneros (1988)
60. Hermanos machorro, Los (1988)
61. Nalgada de oro, La (1988)
62. Día de madres (1988)
... aka 10 de mayo: Día de mártires (Mexico)
63. Albureros, Los (1988)
64. Trágico terremoto en México (1987) .... Solario
... aka Tragic Earthquake in Mexico
65. Ser charro es ser Mexicano (1987) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
66. Mas buenas que el pan (1987) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
67. Diablo, el santo y el tonto, El (1987)
68. Noche de Calífas (1987)
69. Relampago (1987) .... Don Esteban
70. Macho en el salón de belleza, Un (1987)
71. Chile no se raja, El (1987)
72. Escápate conmigo (1987) .... Melolico, ilusion
73. Cafre, El (1986)
74. Macho en la cárcel de mujeres, Un (1986)
75. Yako, cazador de malditos (1986)
76. Llegamos los fregamos y nos fuimos (1985) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
77. Embustero, El (1985)
78. Rey de la vecindad, El (1985)
79. "Aventuras de Lenguardo, Las" (1985) TV Series .... Chata
80. Siempre en domingo (1984) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
81. Emanuelo (1984)
82. Mexicano feo, El (1984)
83. Pedro Navaja (1984) .... Chale
84. Piernas cruzadas (1984)
85. Sinvergüenza, El (1984) (as Pedro Webber)
86. Glorias del gran Púas, Las (1984)
87. Adiós Lagunilla, adiós (1984)
88. Macho que ladra no muerde (1984) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
89. Dos de abajo (1983)
90. Modelos de desnudos, Las (1983)
91. Esta y l'otra con un solo boleto (1983) (as Pedro Wever 'Chatanuga')
92. Fabulosas del Reventón 2, Las (1983) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
93. Chile picante (1983) .... (segment "Compadres, Los")
... aka Sexo a la Mexicana (Mexico: subtitle)
94. Sexo vs. sexo (1983) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
95. Preparatoria (1983)
96. Se me sale cuando me río (1983)
97. Al cabo qué ni quería (1982)
98. Computadoras, Las (1982) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
99. Gallina muy ponedora, Una (1982)
... aka Amor a navaja libre (Mexico)
100. Rey de los caminos, El (1982) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
101. Pulquería 2, La (1982)
102. D.F./Distrito Federal (1981)
103. Siete cucas, Las (1981)
104. Ni modo... así somos (1981) (as Pedro Wever 'Chatanuga')
105. Pulquería, La (1981)
106. Alla en la plaza Garibaldi (1981)
107. Mil usos, El (1981) (as Pedro Weber)
108. Pachanga, La (1981) .... Neighbor
109. Tentadoras, Las (1980)
110. Siete vidas, El (1980)
111. Perro callejero (1980) (as Pedro Weber)
112. Picardia mexicana - numero dos (1980)

113. Mexicano hasta las cachas (1979)
114. Tu vida contra mi vida (1979)
115. Hombres no deben llorar, Los (1979)
116. Valiente vive... hasta que el cobarde quiere, El (1979) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
117. Alburero, El (1979)
118. ¿A que le tiras cuando sueñas... Mexicano? (1979)
119. Picardia mexicana (1978)
120. Son tus perjúmenes mujer (1978) (as Pedro Weber 'Chatanooga')
121. Noches de cabaret (1978)
... aka Reinas del talón, Las (Mexico: subtitle)
122. Apenitas, El (1978) (as Pedro Weber)
123. "Mundo de Luis de Alba, El" (1978) TV Series
124. Guía de las turistas, El (1976)
125. "Comanche, El" (1973) TV Series
126. Diablo en persona, El (1973)

127. Nuestros buenos vecinos de Yucatán (1967)
128. Temerario, El (1966)
129. Duquesa diabólica, La (1964)
... aka Furious Encounter (USA: TV title)
130. Dos caballeros de espada (1964) .... Enviado de Duquesa

Additional Details
Genres:
Comedy / Drama / Musical / Romance

BILBIOGRAFIE FELIPE NAJERA (Pascual Gandia)


Date of birth
23 May 1963, Chihuahua, Mexico

Trivia
Has participated in many plays as an actor, such as "Los Esclavos de Estambul"... more

Filmography
Jump to filmography as: Actor, Miscellaneous Crew, Director
Actor:

* In Production
* 2000s
* 1990s
* 1980s

1. Más que a nada en el mundo (2006) (in production)
... aka More Than Anything in the World (USA: festival title)

2. "Código postal" .... Juez (2 episodes, 2006)
- Episode #1.71 (2006) TV Episode .... Juez
- Episode #1.70 (2006) TV Episode .... Juez
3. "Rebelde" .... Pascual Gandía (2 episodes, 2004-2006)
- Rebelde (2006) TV Episode .... Pascual Gandía
- Rebelde (2004) TV Episode .... Pascual Gandía
4. "Fea más bella, La" .... Diseñador (1 episode, 2006)
- La fea más bella (2006) TV Episode .... Diseñador
5. "Mujer, casos de la vida real" (7 episodes, 2000-2006)
- Salón de belleza: Al descubierto (2006) TV Episode
- Salón de belleza: Cambio de imagen (2006) TV Episode
- Salón de belleza: Cara a cara (2006) TV Episode
- Salón de belleza: No todo lo que brilla es oro (2006) TV Episode
- Salón de belleza: Peligroso encanto (2006) TV Episode
(2 more)
6. "Desde Gayola" (1 episode, 2005)
- Episode dated 24 February 2005 (2005) TV Episode
7. "Amarte es mi pecado" (2004) TV Series (voice) .... Felipe Fernández Del Ara
... aka My Love, My Sin (International: English title)
8. "Clase 406" (2002) TV Series .... Dionisio Niño Infante (unknown episodes)
9. "Ramona" (2000) TV Series .... Fernando Coronado
10. "Primer amor... a mil por hora" (2000) TV Series .... Valente Montijo

11. "Gente bien" (1997) TV Series

12. Jamas es demasiado tiempo (1986)

Miscellaneous Crew:

1. "Lola: Érase una vez" (2007) TV Series (associate director) (unknown episodes)

Director:

1. "Ramona" (2000) TV Series

Additional Details
Genres:
Romance / Drama / Crime / Thriller

BILBIOGRAFIE TIARE SCANDA (Galia Gandia)


Date of birth
6 January 1974, Mexico City, Distrito Federal, Mexico

Awards
1 nomination more

Filmography
Jump to filmography as: Actress, Self, Archive Footage
Actress:

* In Production
* 2000s
* 1990s

1. Párpados azules (2006) (post-production) .... Lucía

2. "Rebelde" .... Galia Dunoff de Gandía (2 episodes, 2004-2006)
- Rebelde (2006) TV Episode .... Galia Dunoff de Gandía
- Rebelde (2004) TV Episode .... Galia Dunoff de Gandía
3. Sexo, amor y otras perversiones (2006) (voice) .... Mayán (segment "La Llamada")
4. "Mujer, casos de la vida real" (11 episodes, 1994-2006)
- Entre hermanas: Angel o demonio (2006) TV Episode
- Entre hermanas: Caminando hacia la luz (2006) TV Episode
- Entre hermanas: Lazos de sangre (2006) TV Episode
- Entre hermanas: Los vuelcos de la vida (2006) TV Episode
- Entre hermanas: Vértigo (2006) TV Episode
(6 more)
5. "Amarte es mi pecado" (2004) TV Series .... Casilda Gómez de Muñoz
... aka My Love, My Sin (International: English title)
6. "Bajo la misma piel" (2003) TV Series .... Aurora Romero (unknown episodes)
7. Una de dos (2002) .... Constitución Gamal
8. I Love You Baby (2001) .... Marisol
9. Sin dejar huella (2000) .... Aurelia
... aka Leaving No Trace (International: English title)
... aka Sin dejar huella (Spain)
... aka Without a Trace (USA: festival title)
10. De ida y vuelta (2000) .... Soledad
... aka Back and Forth (USA: video title)
... aka To and Fro (International: English title)

11. "Laberintos de pasión" (1999) TV Series .... Rocío
12. En un claroscuro de la luna (1999) .... Nilda
13. Tres minutos en la oscuridad (1996)
14. Salón México (1996) .... Beatriz
15. "Si Dios me quita la vida" (1996) TV Series .... Rosario
16. "Azul" (1996) TV Series .... Karina
17. "Culpa, La" (1996) TV Series .... Isabel
18. Sin remitente (1995) .... Mariana
... aka No Return Address
... aka Return to Sender (USA: video box title)
... aka Sender Unknown (International: English title)
19. Callejón de los milagros, El (1995) .... Maru
... aka Midaq Alley
... aka Miracle Alley (Australia)
20. "Buscando el paraíso" (1994) TV Series .... Alma
21. Año perdido, Un (1993)
... aka A Lost Year
22. Pueblo viejo (1993)
23. Murallas de silencio (1992)
24. Lamentos (1992)
25. Llaves (1991) .... Sandra
26. Miss Amnesia (1991)
27. "Cadenas de amargura" (1991) TV Series .... Liliana
28. "En carne propia" (1991) TV Series .... Pinguita
29. "Muchachitas" (1991) TV Series .... Elena

Self:

1. "Cantando por un sueño" (2006) TV Series .... Herself - Participant
2. Premio lo Nuestro a la música latina 2005 (2005) (TV) .... Herself
3. "Show de Cristina, El" .... Herself (1 episode, 2004)
... aka Cristina (USA: Spanish title: promotional title)
- Kate del Castillo (2004) TV Episode .... Herself
4. "Don Francisco presenta" .... Herself (1 episode, 2004)
- Episode dated 27 October 2004 (2004) TV Episode .... Herself
5. "¡Despierta América!" .... Herself (1 episode, 2004)
- Episode dated 25 October 2004 (2004) TV Episode .... Herself
6. Premios TV y novelas 2004 (2004) (TV) .... Herself

Archive Footage:

1. Recuerdo para Mariana Levy, Un (2006) (TV) .... Herself

Additional Details
Genres:
Drama / Romance / Thriller / Crime

BILBIOGRAFIE RODRIGO NEHME (Nico Huber)


Date of birth
1981, Mexico City, Mexico

Mini biography
Rodrigo Nehme was born in Mexico City in 1982, to Jorge Vázquez Fernández... more

Filmography
Jump to filmography as: Actor, Self
Actor:

1. "Rebelde" .... Nicolás 'Nico' Huber (1 episode, 2004)
- Rebelde (2004) TV Episode .... Nicolás 'Nico' Huber
2. "Club, El" (2002) TV Series .... Host - Cooking Section

Self:

1. Celebremos México: Hecho en México (2005) (TV) .... Host-Himself

Additional Details
Genres:
Comedy / Documentary / Family / Music

BILBIOGRAFIE KARLA COSSIO (PILAR GANDIA)


Karla Cossío (nascuta la 22 Iunie 1985 in Cuba)este actrita in Mexic.
S-a nascut in Cuba, a sosit in Mexic cand avea numai 3 luni, Karla Cossío a inceput performantele inca de foarte tanara. Ea studiind actoria la varsta de 15 ani in CEAI(Centro de Educación Artística Infantil) si mai tarziu in CEA (Centro de Educación Artística).
Ea a studiat scoala elementara la Colegio Ciudad de México,apoi Junior High si High School in The Edron Academy (British School). De asemenea poate vorbi cursiv trei limbi: Spaniola, Engleza si Franceza. Cossío a jucat in telenovela Clase 406 cu caracterul Sandra Paola, o productie Pedro Damián.
In anul 2004 ea joaca in telenovela Rebelde cu caracterul Pilar.
Fratele sau, Frantz Cossío joaca de asemenea in telenovele.

BILBIOGRAFIE LETICIA PERDINGON (MAYRA FERNANDEZ)


Date of birth
7 August 1956, Mexico City, Distrito Federal, Mexico

Awards
2 nominations more

Filmography
Jump to filmography as: Actress, Self
Actress:

* 2000s
* 1990s
* 1980s
* 1970s

1. "Código postal" .... Esperanza Santos de Gutiérrez (177 episodes, 2006-2007)
- Episode #1.192 (2007) TV Episode .... Esperanza Santos de Gutiérrez
- Episode #1.189 (2007) TV Episode .... Esperanza Santos de Gutiérrez
- Episode #1.175 (2007) TV Episode .... Esperanza Santos de Gutiérrez
- Episode #1.174 (2007) TV Episode .... Esperanza Santos de Gutiérrez
- Episode #1.173 (2007) TV Episode .... Esperanza Santos de Gutiérrez
(172 more)
2. "Rebelde" .... Mayra Fernández (2 episodes, 2004-2006)
- Rebelde (2006) TV Episode .... Mayra Fernández
- Rebelde (2004) TV Episode .... Mayra Fernández
3. "Cancionera" (2004) TV Series
4. "Mujer, casos de la vida real" (5 episodes, 1997-2003)
- La tortura (2003) TV Episode
- La última llamada (2002) TV Episode
- Incesto (2001) TV Episode
- El amor loco (1997) TV Episode
- Misión cumplida (1997) TV Episode
5. "Así son ellas" .... Margarita Saavedra Corcuera (1 episode, 2002)
- Así son ellas (2002) TV Episode .... Margarita Saavedra Corcuera
6. "Salomé" .... Lola (1 episode, 2001)
- Salomé (2001) TV Episode .... Lola
7. Primer amor... tres años después (2001) (TV) .... Catalina Guerra de Luna
8. "Primer amor... a mil por hora" (2000) TV Series .... Catalina Guerra de Luna

9. "Nunca te olvidaré" (1999) TV Series .... Gudelia
... aka Amor eres esperanza, nunca te olvidaré, El (Mexico: complete title)
10. Pájaro escondido, Un (1997) (V)
11. "Desencuentro" (1997) TV Series .... Chaquira
12. Asesino misterioso (1997) .... Amalia
13. Doble indemnización (1996) .... Rosario
14. Balazos en la capirucha (1996) (V)
15. Ruta 100 (1996)
16. Fuera ropa (1995)
17. Juego limpio (1995) .... Silvia
18. "María José" (1995) TV Series
19. Alas del pez, Las (1995) (TV)
20. "Acapulco, cuerpo y alma" (1995) TV Series
21. Asesinadita, La (1994)
22. Ya la hicimos (1994)
23. Luna de hiel (1994) (V)
24. Dos Fantasmas Sinverguenzas (1993)
25. S.I.D.A., síndrome de muerte (1993) (V) .... Carmen
26. "Clarisa" (1993) TV Series
27. Paso al cielo, Un (1993)
28. Anoche soñé contigo (1992) .... Azucena
... aka Dreaming About You
... aka I Dreamt About You Last Night
29. "Carrusel de las Américas" (1992) TV Series
30. Borrachas de pulqueria (1992)
31. 'Panaderos', Los (1992)
32. Acosado (1991)
33. Mestiza, La (1991)
34. Mutilador, El (1991)
35. Infierno verde (1991) (V)
36. Pelearon diez rounds (1991)
37. Reptiles, Los (1991)
38. Golpe brutal (1991)
39. Garañón 2, El (1990)
40. Escoria oltra parte de tí (1990)
41. Bolas, El (1990)
42. Pelo gallo (1990)
43. Mafiosos corporativos (1990)
44. "Balada por un amor" (1990) TV Series
45. ...Y Melon se comio las plumas (1990)

46. Día de las sirvientas, El (1989)
... aka Sirvientas ardientes, Las (Mexico)
47. Borrachas, Las (1989)
48. Chácharas, El (1989)
49. Pánico en el bosque (1989)
50. Ejecutor de narcos (1989)
51. Bandas guerreras (1989)
52. Día de muertos (1988)
53. Vergonzoso, El (1988)
54. Alicia en el pais del dolar (1988)
55. Ley del coyote, La (1988)
56. "Cristal empañado, El" (1987) TV Series
57. Matadero (1987)
58. "Camino secreto, El" (1986) TV Series .... Alma
59. Más vale pájaro en mano (1985)
60. Amenaza roja (1985)
61. "Cosas de casados" (1984) TV Series
62. Adiós Lagunilla, adiós (1984)
63. "Profesión: Señora" (1983) TV Series
64. Lagunilla 2 (1983) .... Rita
... aka Lagunilla de mi barrio 2 (Mexico)
65. "Amalia Batista" (1983) TV Series .... Reyna
66. Día que murió Pedro Infante, El (1982)
... aka Amores escandalosos (Mexico)
67. "Vivir enamorada" (1982) TV Series .... Maria
68. Lagunilla, mi barrio (1981) .... Rita
69. Ángel del barrio (1981) .... Mago
70. Misterio (1980)
... aka Misterio estudio Q (Mexico: TV title)
71. "Al rojo vivo" (1980) TV Series .... Emilia

72. "Ricos también lloran, Los" (1979) TV Series .... Lili
73. Jardín de los cerezos, El (1978)
74. Hora del jaguar, La (1978) .... Alicia
75. "Viviana" (1978) TV Series .... Azafata
76. "Gotita de gente" (1978) TV Series
77. ¿Y ahora qué, señor fiscal? (1977)
... aka Muchachos de barrio (Mexico)
78. Longitud de guerra (1976)
79. Coronación (1976) .... Estela
... aka Coronation (International: English title)
80. Yo fui violada (1976)
81. Fuerzas vivas, Las (1975)
82. Montaña del diablo, La (1975) .... Marcelina
83. Bellas de noche (1975)
84. Otra virginidad, La (1975)
85. Presagio (1975)
... aka Presage (International: English title)
86. "Mundos opuestos" (1975) TV Series
87. "Mundo de juguete" (1974) TV Series .... Irma
88. 'Capulina contra las momias' (El terror de Guanajuato) (1973)
89. Eva y Dario (1973)
90. "Mi rival" (1973) TV Series

Self:

1. Premios TV y novelas 2006 (2006) (TV) .... Herself

Additional Details
Genres:
Drama / Romance / Comedy / Action

BIBLIOGRAFIE PATRICIO BORGHETTI


Patricio Borghetti

Es escritor, profesor de filosofía y ética. Egresado del colegio, donde estudió como becado, tuvo que pasar muchas penurias para llegar a recibirse. Tiene una cuenta pendiente con el colegio: desbaratar a la logia. Inteligente, pensante, tiene un sentido de la ética muy arraigado y es el que transmite a sus alumnos. Sus métodos de enseñanza difieren del de los demás profesores y esto le trae muchos problemas con ellos.

El profesor que ostenta fama prestigio y premios en lo profesional, tiene en lo afectivo una herida imposible de cerrar...su mujer que se sentía abandonada por el, lo dejó llevándose a su pequeño hijo a quien nunca más volvió a ver. Esto le da cierta tristeza y misterio en la mirada y es la razón por la que se ha alejado de los círculos que solía frecuentar, para recluirse en un lugar donde nadie lo conozca. El no lo sabe pero el lugar que eligió (vive en el colegio) será el punto de partida para recuperar el Madariaga que alguna vez fue.

Bilbiografie Juan Ferrara (Franco Colucci)


Name: Juan Felix Gutierrez Guilmain
Date of Birth: November 8, 1943
Mother: Ofelia Guilmain, actress
Marital status: divorced
Ex-spouses: Helena Rojo, actress and Alicia Bonet
Children: Juan Carlos Bonet, actor and and Mauricio Bonet
Occupation: actor

FILMOGRAPHY:

"Rebelde" (2004) Telenovela .... Franco Colucci
"Tu historia de amor" (2003) TV Series
"¡Vivan los Niños!" (2002) Telenovela .... Lic. Mauricio Borbolla
"Infierno en el Paraíso" (1999) Telenovela .... Alejandro Valdivia
"Desencuentro" (1997) Telenovela .... Andrés
"Antorcha encendida, La" (1996) Telenovela .... Don Pedro de Soto
"Valentina" (1993) Telenovela .... Fernando
"Valeria y Maximiliano" (1991) Telenovela .... Maximiliano Riva
"Destino" (1989) Telenovela .... Claudio
"Victoria" (1987) Telenovela .... José Eduardo
Mentiras (1986) Movie .... Alvaro Ibanez
"Tanairi" (1985) Telenovela
"Gabriel y Gabriela" (1982) Telenovela .... Fernando
"Hogar que yo robé, El" (1981) Telenovela .... Carlos Valentín Velarde
Dos y dos, cinco (1980) Movie
Misterio (1980) Movie .... Alex
Noche de juerga (1979) Movie
"Ladronzuela" (1978) Telenovela .... Miguel Angel
"Viviana" (1978) Telenovela .... Julio Montesinos
De todos modos Juan te llamas aka General's Daughter, The (1976) Movie
"Ven conmigo" (1975) Telenovela .... Guillermo
"Manantial del milagro, El" (1974) Telenovela .... Carlos
Holy Mountain, The aka Montaña sagrada, La (1973) Movie .... Fon
"Gata, La" (1970) Telenovela .... Pablo Martínez Negrete
"Yesenia I" (1970) Telenovela
Mision cumplida (1970) Movie
Problemas de mamá, Los (1970) Movie
"Concierto de almas" (1969) Telenovela .... Jorge
"Del altar a la tumba" (1969) Telenovela
"Lo que no fue" (1969) Telenovela
"Inconformes, Los" (1968) Telenovela
Club de los suicidas, El (1968) Movie .... Jaime
5 de chocolate y 1 de fresa (1968) Movie .... Pablo
Corona de lágrimas aka Crown of Tears (1968) Movie
No hay cruces en el mar (1968) Movie
Esclava del deseo (1968) Movie
"Espejismo brillaba, El" (1966) Telenovela
Ángeles de Puebla, Los (1966) Movie .... Sonny
Muerte es puntual, La (1965) Movie
Tirando a gol (1965) Movie
Tajimara (1965) Movie

ALSO IN THEATRE:

Los árboles mueren de pie
Advertencias para barcos pequeños

PAGES

Juan Ferrara at IMDB
Juan Ferrara at Recordar es vivir

ARTICLES

No hará más telenovela Juan Ferrara
Juan Ferrara aprende de los errores

Bilbiografie Enrique Rocha (Leon Bustamante)


Date of birth
5 January 1942, Silao, Guanajuato, Mexico

Filmography
Jump to filmography as: Actor, Self, Archive Footage
Actor:

* 2000s
* 1990s
* 1980s
* 1970s
* 1960s

1. "Rebelde" .... León Bustamante (2 episodes, 2004-2006)
- Rebelde (2006) TV Episode .... León Bustamante
- Rebelde (2004) TV Episode .... León Bustamante
2. "Vías del amor, Las" .... Sebastián Mendoza Romero (2 episodes, 2002-2003)
- Episode #1.111 (2003) TV Episode .... Sebastián Mendoza Romero
- Episode #1.1 (2002) TV Episode .... Sebastián Mendoza Romero
3. Serafín: La película (2001) .... Lucio
4. "Por un beso" (2000) TV Series .... Mariano Díaz de León

5. "Serafín" (1999) TV Series .... Lucio
6. "Mi pequeña traviesa" (1998) TV Series .... Antonio
7. "Privilegio de amar, El" (1998) TV Series .... Nicolás Obregón (unknown episodes)
8. "Pueblo chico, infierno grande" (1997) TV Series .... Ruán
9. "Antorcha encendida, La" (1997) TV Series .... Virrey Félix María Calleja
10. Mujeres infieles (1995) .... Armando
11. "Dos mujeres, un camino" (1993) TV Series .... Ismael
... aka Two Women, One Road (USA)
12. Kino (1993)
... aka Leyenda del padre negro, La (Mexico)
13. "Secretas intenciones, Las" (1993) TV Series
14. Ciudad de ciegos (1991) .... Saúl
... aka City of the Blind (International: English title)
15. Morir en el golfo (1990) .... Raymundo
16. "Yo compro esa mujer" (1990) TV Series .... Rodrigo Montes de Oca

17. Violencia a sangre fria (1989) (TV)
18. "Mujer, casos de la vida real" (1 episode, 1989)
- Descubrirse (1989) TV Episode
19. Otro crimen, El (1988)
... aka The Other Crime (International: English title)
20. "Pasión y poder" (1988) TV Series .... Eladio Gómez Luna
21. "Lista negra" (1987) TV Series
22. "Como duele callar" (1987) TV Series
23. "Hora Marcada" (1986) TV Series (unknown episodes)
24. Historias violentas (1985)
25. "Cuando los hijos se van" (1983) TV Series .... Álvaro
26. "Ángel caído, El" (1982) TV Series .... Nicolás Velarde
27. "Espejismo" (1980) TV Series

28. "No tienes derecho a juzgarme" (1979) TV Series
29. "Vamos juntos" (1979) TV Series .... Juan Cristóbal
30. "Marcha nupcial" (1977) TV Series
31. Satánico pandemonium (1975)
... aka Sexorcista, La (Mexico: subtitle)
32. Satanás de todos los horrores (1974)
33. "Mundo de juguete" (1974) TV Series .... Tío Leopoldo 'Polo' Balboa
34. Monasterio de los buitres, El (1973)
35. Derecho de los pobres, El (1973)
36. "Hiena, La" (1973) TV Series .... Marcial Garcia
37. Muñeca reina (1972) .... Eduardo
... aka Queen Doll (USA)
38. Primero el dólar (1972)
39. Apolinar (1972)
40. Espérame en Siberia, vida mía (1971)
41. Siete Evas para un Adan (1971) .... Carlos
42. Chamuscada, La (1971)
... aka Tierra y libertad (Mexico)
43. Club de los suicidas, El (1970) .... El Profeta
44. Prohibido (1970)
45. Misión cumplida (1970)

46. Modisto de señoras (1969)
47. Maestra inolvidable, La (1969)
48. Infieles, Las (1969/I)
49. Santa (1969)
50. Cama, La (1968)
... aka The Bed (International: English title)
51. Caudillo, El (1968)
52. Endemoniada, La (1968)
... aka A Woman Possessed (International: English title)
53. Esta noche si (1968)
54. Amigos, Los (1968)
55. Damiana y los hombres (1967)
56. Muerte es puntual, La (1967)
57. Marcelo y María (1966)
58. Tiempo de morir (1966) .... Pedro Trueba
... aka Time to Die (USA)
59. Proceso de Cristo, El (1966) .... Cristo
60. "Cristina Guzmán" (1966) TV Series
61. Sheriffs de la frontera, Los (1965)
62. Pistoleros del oeste (1965)
63. Alma pura, Un (1965) .... Juan Luis
64. Guadalajara en verano (1965) .... Juan
65. "Mentira, La" (1965) TV Series
66. Confesión de Stavroguin (1963)

Self:

* 2000s
* 1990s
* 1980s
* 1960s

1. Premios TV y novelas 2006 (2006) (TV) .... Himself
2. Lo que no vio de premios TV y novelas (2005) (TV) .... Himself
3. Premios TV y novelas 2005 (2005) (TV) .... Himself
4. Celebremos México: Hecho en México (2005) (TV) .... Host-Himself
5. Ofelia Guilmáin... La gran trágica (2005) (TV) .... Himself
6. "No manches" .... Himself (1 episode, 2004)
- Episode dated 24 June 2004 (2004) TV Episode .... Himself
7. "Big Brother VIP: México" .... Himself (2 episodes, 2004)
... aka BB Vip (Mexico)
... aka BB Vip 2 (Mexico: second season title)
- El infierno (2004) TV Episode .... Himself
- El testamento (2004) TV Episode .... Himself
8. Premios TV y novelas 2004 (2004) (TV) .... Himself
9. Mexico (2000) .... Narrator

10. Memoria del cine mexicano (1993) .... Himself

11. Sor Juana Inés de la Cruz (1980) .... Narrator
12. Lázaro Cárdenas (1980) .... Narrator
13. Alfonso Reyes (1980) .... Narrator
14. Lucha de México por la paz, La (1980) .... Narrator
15. Diego Rivera (1980) .... Narrator
16. Miguel Hidalgo y Costilla (1980) .... Narrator
17. México y su cultura (1980) .... Narrator

18. Posadas, Las (1968)

Archive Footage:

1. "Don Francisco presenta"
- Episode dated 13 April 2005 (2005) TV Episode .... Himself