Tuesday, February 27, 2007

440 de episoade, productie Televisa, Mexic 2004 - 2006



Elite Way School este un liceu care se bucura de prestigiu chiar si peste hotare. Este un liceu care promoveaza un nivel ridicat de formare si stabilirea de relatii sociale pentru viitor. Marea majoritate a elevilor din acest liceu este formata din copii ai carui parinti sunt bogati si care sunt demnitari sau impresari. Alaturi de ei invata si elevii bursieri care au avut succese la invatatura. Marele avantaj al acestui liceu este ca ofera un sistem complet de invatamant.

Liceul este unul diferit fata de celelalte licee din tara, are propriile sale reguli si programe de invatamant ceea ce face ca multi elevi sa absolve destul de greu acest liceu.

Printre elevii care invata aici se numara si 6 tineri care descopera pasiunea pentru muzica si care vor forma un grup muzical pe care il vor numi RBD!

Roberta (Dulce Maria) este fiica un cantarete faimoase. Este rebela grupului pentru ca nu-i plac regulile si nici nedreptatile.

Miguel (Alfonso Herrera) este un bursier al carui scop in acest liceu este de a isi indeplini promisiunea, aceea de a razbuna moartea tatalui sau care s-a sinucis din cauza unui afacerist, Franco Colluci. Numai ca situatia nu va evolua cum ar fi vrut el.

Pentru Diego (Christopher Uckermann), viata nu a decurs cum si-a dorit desi este fiul unui politician bogat. El gaseste un refugiu in muzica in incercarea de a uita ca tatal sau, un om influent si corupt, nu este multumit nicodata de el.

Mia Colluci (Anahi) este fata unui designer renumit care are tot ceea ce si-a dorit, popularitate, bani, prietene. Numai ca ii lipseste ceva, o mama, care a parasit-o cand era mica si un tata foarte ocupat care nu prea se ocupa de ea prea mult.

Lupita (Mayte Perroni) este fata linistita si sensibila, a carei problema este ca mama ei o considera vinovata de bola sorei ei mai mici, autismul. Ea gaseste ajutor la matusa ei Mayra care o va ajuta de fiecare data.

Giovanni (Cristian Chavez) este un tip rebel, care ii place la nebunie sa cucereasca fete si sa le "joace pe degete" numai ca nu de fiecare data va avea succes.

Cei 6 fac parte din anul 4 al liceului si se vor imparti in doua grupuri care vor incerca sa isi impuna punctele de vedere si sa devina liderele. Insa toate aceste conflicte ale tineretii nu vor face altceva decat sa ii uneasca atunci cand vor avea probleme si sa le deschida drumul in viata.

No comments: